Tankar och mirakler

 

Tro det eller ej, men Tanten missade stormen Gudrun.

Detta på grund av den stränga nyhetsfastan och det fakum att hon var i England då det hände. Efter en vecka far hon genom smålandsskogarna och får en chock. En total katastrof, en massaker utan gräns...

Eller, jo förresten... fanns det någon gräns?

Det ser ut som om allt, precis allt, farit omkring helt planlöst.

Men tittar man noga ser man ett mönster. Mycket måttliga personskador - otroligt. Ingen, eller ett mycket litet fåtal dödade - Tanten minns inte riktigt. Mycket måttliga husskador. Träden hade gått mellan hus och garage, hus och ladugård - men inte rakt över husen!

Den ene bonden har inte ett träd kvar - hans granne har knappast något träd fällt. Skogens sårkanter följer i vissa fall helt ägargränserna.

Tanten menar återigen att vi alla, och i alla  sammanhang gärna förfasar oss över vad som hänt, men glömmer bort att förundras över allt som trots allt lät bli att inträffa.

Hur kommer det sig att skadepanoramat såg ut exakt som det gjorde?

Strax innan stormen Gudrun inträffade en annan olycka -sunamin. Den fick helt andra koncekvenser - vilka vi slapp!

Tanten tror ju inte på varken på slumpen eller några straffande Gudomligheter. Däremot är orsak och verkan något som verkar vettigt.                                                                                

Det verkar även vettigt med tanken att ingen, varken du eller jag har överblicken över alla de samband som ger dessa effekter.

                                                                                                                            Till och med tanken att vi alla är delaktiga i ett jättemaskineri som vill påvisa av att vi bör värdera livet och dess förutsättningar till dess rätta värde, lägga ner alla fånigheter vi strider med och om, samt börja samarbeta för vår och helhetens bästa, kan funka.

Under Biblens tid var det gräshoppepedemier och spetälska som var fasan för dagen. Hos oss är det myggsvärmar (i mellansverige) och svininfluensor. "Same, same but different." som dom säger i Staterna.

Om nu Tanten förstått det hela rätt finns det 28 kommuner i Sverige. Varje kommun har köpt in vaccin som eventuellt stoppar svininfluensan till 8-9 siffriga värden! Otroligt!

Vi har idag en informationsapparat som basunerar ut vartenda fall av det stora eländet till alla som vill och inte vill höra - om och om igen.

Så sprider man fasa!

Då varje människa går och maler - jag vill inte ha influensan, hoppas den inte kommer... kallas det att affirmera.

Och som vi vet så är inte en negation som inte finns! Det som når fram i det kollektiva medvetandet är i så fall; jag vill ha svininfluensan, hoppas att den kommer...

Så ger vi oss själva ännu en lektion i samverkanseffekter, och vikten av att tänka, känna och handla rätt. Som vi gör det - så blir det!

Här kan Tanten berätta om sin gudmor, Gerda fra Norge.

Efter andra världskrigets slut var Norge ett mycket sargat land. Fattigdommen var stor, och i fattigdom växer TBC. Gerda var starkt troende och jobbade på ett rehabiliteringcenter.

Vännerna undrade om hon inte var rädd att smittas? Nej varför det sa Gerda! Gud vill ju att jag hjälper till. Gerda fick aldrig TBC.

Om man nu plockar bort Gerdas förklaring och söker svaret på hennes hälsa ur ett energetiskt perspektiv kan man tänka såhär.

Allt är energi. Kaka söker maka och en dysfunktionell energi (viruset) kan bara angripa en mottagare med samma frekvens (blivande patient).

Dessa kommer att dras till varandra, med en träffsäkerhet som en laserstråle. Personen blir sjuk och så bekräftas saningen att så är det till alla med denna övertygelse drabbats av sin egen sanning.

Vad kan man då göra för att slippa delta i denna såpopera? Tja, varför inte pröva med att frekvenshöja sig? Mycket annat står inte tillbuds.

En frekvenshöjd person blir lite gladare, friskare och tänker lite mer positivt. Det är allt. En person på tredje våningen behöver inte bry sig om vad som försigår i källaren om vi försöker förklara det hela symboliskt.

 

Först när helvetet gör stjärten stekhet, kommer eftertankens kranka blekhet, som vi vet!

 

 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.