När man vet att man har rätt

 

Har du någonsin känt ända in i märgen att du har rätt? Det har jag. Med Qvanttanten och hennes verksamhet är jag helt övertygad om att jag har rätt. Nu ska det bara bevisas.

Vad är det då som Tanten är så helt övertygad om?Tja, här kommer nu ett tappert försök till förklaring.

I brytpunkten mellan vetande och troende finns den fantastiska förklaringen om allting!

Oskolade kulturer vet, medan skolat utbildade människor kan - det är en stor skillnad mellan att ha kunskapen i kroppen eller i huvudet.

Frågan är vilket som är bäst? Tanten menar att målet är att vi alla ska utveckla oss så att vi både kan och vet.

En liten definition av Qvanten: Qvanten heter enligt dem som vet fotoner, kvarkar och annat. Detta är en subatomär enhet (mindre än en atom) som består av rörelse och information.

Detta "något" vill ansamla sig till alltmöjligt. Det är så planeter, människor och allt annat skapas. Många små "Qvantar" på rad blir Qi, på samma sätt som elektroner på rad blir elektricitet.

2013 får Higgs Nobelpris för sin upptäkt av Higgspartikeln.

På något sätt den faktor som ger massans dess tyngd... ? Tanten är rätt säker på att detta är en vital faktor i förståelselabyrinten, på vägen mot ökad förståelse av tankens kraft och Qi´s unika förmåga.

 

El kan ge glödande lampor, radiobrus... och rostade bröd. Men vad kan Qvantar på rad? Är jag den enda i världen som undrar...? Det kan väl inte vara möjligt?

Dess mål är att upprätthålla harmoni och balans. Påverkan som rubbar detta tillstånd skapar disharmonier vilket leder till dysfunktioner. Saker går snett helt enkelt.

Nu har Qvantfysikerna fullföljt Einsteins arbete med den perfekta teorin om allting. Duktigt jobbat, men nu måste nästa fråga ställas. Hur används denna kunskap praktiskt? Va har man den till?

Tanten menar att hon funnit svaret på den frågan!

Människan är den varelse i hela skapelsen som fått förmågan att både kunna och veta. Tänka abstrakt och ur olika perspektiv! Förmodligen var det någon speciell mening med detta.

Då vi föds har vi fått medskickat tillräckligt "kapital" så att det funkar - ett tag i alla fall. Därefter måste man jobba själv om man vill bevara och utveckla sig till den man vill vara!

Det man vill vara brukar gå mycket lättare, men människans natur är förändring och så fort man blivit vad man vill, så brukar önskan ändra sig.

Målet med allas vår strävan, hela tiden, är enligt Tanten att upptäcka, utforska och utveckla kärleken!

Ibland tar vi enorma omvägar. Ibland går vi vilse. Men, varje dag ger nya möjligheter och hela tiden kommer personer och händelser i vår väg, som hjälp på resan.

Så, vad är det med detta?

Qi är den enkla lösningen på de dysfunktionaliteter vi skapar åt oss själva och varandra, för att inte tala om vad vi gör med Moder Jord!  Hon var rätt illa av "ungarnas" tilltag.

Qi harmoniserar och balanserar. Har den fantastiska förmågan att priorietra i angelägenhetsgrad så att Qi alltid tar det viktigaste först. Så vet vi att Qi läker, helar och utvecklar. Qi ger autonomi och självbestämmande.  Qi fungerar på levande varelser, människor och djur, växter, relationer och situationer. Det är ju allt som behövs för stunden.

PS. Det funkar även på dåligt vin - om du vill så visar Tanten gärna!

Trädqigong är också ett tydligt exempel på "kraften". Tanten visar gärna det med.

Det är denna "kraft" som Tanten vill och ska ha belagd av dem som vet - först då kan den få legitimitet i det västerländska samhällets enfaldighet. Först då kan byråkraterna överbevisas om den enkla pusselbit som saknas i vårt sargade samhälle. Först då kan vi gå vidare och bli fria, friska, självständiga, - Leva ut vår fulla potential. Tillsammans blir vi oslagbara!

Tanten är helt övertygad om att människans kunskap om och aktiva medskapande i denna fantastiska orkester vi deltar i - livet är det enda som behövs för att lösgöra oss från allt som begränsar och betvingar. Det enda som krävs är lite vetskap, kunskap och en massa idoghet.

Priset om vi låter bli är alltför högt för att ens överväga!!!!

 

 

Det var en gång... en saga om förändring.

En liten apflicka som hette Lucy. En vacker dag kom de snälla forskarna och började studera hennes och vännernas livsbetingelser.

De lärde henne att leta smaskiga rötter vid foten av de stora träden. De lärde henne att ta med sig de smaskiga rötterna till öns strandkant och tvätta bort jorden.

Att tvätta rötter var en ny kunskap för Lucy, liksom själva vetskapen om godbitarna.

Lucy satte genast igång att undervisa sina vänner om sin nyvunna kunskap. Dessa i sin tur instruerade syskon och kusiner.

Strax hade mödrarna lärt sig den nya tekniken. Då hundra apor på Lucys ö hade lärt sig att leta reda på och tvätta de smaskiga rötterna, visade det sig att aporna på grannön började göra detsamma.

Detta, trots att varken Lucy eller hennes vänner hade mobil, sms eller ens mms. Det bara hände! Hur kunde det gå till? 

Det visade sig med tiden att Alfa-hannarna på Lucys egen ö lärde sig "smaskiga-rot-knepet" långt efter det att kunskapen kommit till grannön!

Med hänvisning till detta brukar man mena att det räcker om 1% av en population lär sig något nytt, så kommer de övriga 99% att hänga med av bara farten. Ta bara internet- boomen som exempel.

Tanten själv är rätt övertygad om att kunskapen om Qi, har ungefär samma symboliska mönster som Lucys "smaskiga-rot-knep". 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

 

 

 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!