Vi lever i ett paradigmskifte

 Visst lever vi i ett paradigmskifte. Sedan kan man kalla det vad man vill. Ragnarök eller de sista dagarna eller... men här brinner det verkligen överallt. Läs gärna vidare "Tant Gud..."

 

Under ofredens år eller nya testamentes epok, har nu alla fått vara herre på täppan ett tag. Egypter, Vikingar, Indianer, Perser...

Så länge de levt efter och i samklang med de subtila energierna har de utvecklats till fantastiska höjder.

Men då de nått kulmen trädde den måttlösa förmätenheten in.

Kröka, knulla och kriga - de tre K-en.

 

Då dessa infekterat samhället, har hela härligheten stupat och ersatts av en anna dynasti som alla gjort samma loop. En, efter en, efter en...

Sverige är unikt här. Här blir det bara tystare, tråkigare, lydigare och allt mindre sex. Vi är världens tvärtemot.

De rebelliska 68-rörelsens individualistiska världsförbättrare, tycks alla blivit sina ambitioners värsta fiende.

De sitter nu på diverse poster och hökar över sina  revir: Konservativa som ingen kunde tro. Dessa personer är både grundliga, envisa och karriärsmedvetna, så det förslår - och flyttar sig inte frivilligt.

De har så till den milda grad vuxit samman med sina kontorsstolar att de tror hela världen rasar samman om de skulle lätta på rumpan.

Och kanske lämna plats för någon utan deras fantastiska kompetens... Att utan sitt visitkort, bli en O-person svider hårt.

Enligt Tantens ringa mening, är här samma skit som i arabvärden fast lite tystare... Den dualistiska världens motpoler...

Det är hårda ord, men tyvärr sanna. Det krävs ett samhälle i moras för att ledare och samhällsbyggare kan tänka tanken att roffa åt sig på kommande generationers bekostnad.

Helt Oacceptabelt och förfärande. Inga djur gör så!!!

Hur som haver.

- Från bondesamhälle, via informations till upplevelsesamhället på minder än 50 år - då går det undan. Om man sedan betänker att vi samtidigt

- Går från  Homos Apiens till Homos Creator och

- Från analog till digital personlighet på en gång, förstår man att det blit kärvt.

- Allt i ett ekorrhjul som bara snurrar fortare och fortare.

Hur kan detta sluta? Den som lever får se ;-)

 

 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.