Starke man och Hubbe

Välkommen - du rik-tiga människa. Nu är det slut på tigandet.

Tyck, tänk högt och bidra till debatten ... Nu komer en Tv-serie som blir spännande att följa. (2012?)

Visste du att "såsom i himmelen - så och på jorden" gäller mer konkret än man kan tro.

Dagens tekniska utveckling motsvarar den "himmelska" vad gäller struktur, uppbyggnad och utveckling.

Vår IT-struktur har sin direkta motsvarighet i andra dimensioner.

Vår egen stress och prestationsiver försätter oss i ett tillstånd där detta blir svårt att begripa. På så sätt blir verkligheten på en gång både förtydligad och samtidigt fördold... det du!

TV- serien skall visst ta upp datorns fullbordan - en adekvat fråga i vår tid.

Vi skapar och står i på ett sätt utöver det rimliga - utanför all måttlighet och mot vårt eget förnuft - bara för att vi kan... vad är det som driver oss? Jo- att det går.

 

I himlen - och på jorden råder ett tillstånd av ohämmad oändlig inflation. Ju större mängd, desto större blir ju varje % i förändring... i evigheter amen.

 

Mer av allt hela tiden.

Större, bullrande och svulstigt - bara för att vi kan. Kosta vad det kosta vill.

Tills det slutar med en tvärnit. Så sitter vi still en stund, kliar oss i huvudet och undrar vad som hände... Så säger vi - ALDRIG MER!

-  Tills vi börjar om på nytt! Bara för att vi kan... om och om igen. För varje volta lär vi väl förgoppningsvis något förståndigt ;-)

Ps. Nu har jag sett första avsnittet - formidabelt!

 

Tanten hoppas att du verkligen förstår att en av alla de otroliga påhitt som försigår för tillfället är det faktum att skapelsen - det vill säga vi människor - skapar en egen skapelse... och den är vår!

 

All denna teknikutveckling, i denna rasande fart, i den lavinartade, ohejdbara framfart...

 Pågår för att just du och jag skall få möjlighet att förstå strukturerna i skapelsens egen utveckling av sig själv. Det om något är häftigt!

 

Att sedan denna svindlande virvelvind gör oss så stressade att vi blir tvugna att ta till det där med Qi för att kunna hantera oss själva är en annan femma.

 

Det finns ännu en vits med att tvinga oss att börja bruka Qi medvetet - det är ju den kraften som både speedar vår fysiska verklighet och gör det möjligt för oss att att hålla oss vid god hälsa i turbulensen och samtidigt förstå vad som händer.

Och du - det är det där som kallas utveckling...

Tanten tror ju att Gud fader skruvat upp alla reglagen på skapelsens tangentbord för att ruska om sina "illbattingar" - som vi ju säger i Smaåouland.

 

 

Nu måste vi prata lite om "Starke Man"

Tänk dej att ha en ka´r i lådan, i en liten ask bland andra grejer....

Som du nu såväl förstår, efter att ha kollat Tantens alla sidor, är TVns, kulturens, medias utbud en spegling av det kollektiva medvetandets nivå.

Upplandat bland allt pladder finns korn av viktigheter... för oss att klura ut och foga samman till någon sorts begriplig meningsfullhet.


Tanten är sarkastisk nu:

Om den styrande massans energifrekvens motsvaras av "Starke man och Svinamålla, eller vad det nu hette...

Och den styrda massan uppvisar samma beteenden som "Hubbe" i Riktiga människor...

 

Alla som inte klarar av detta, utan sprattlar för att komma loss ur denna paralyserande självförnedring, stigmatiseras via diverse härskartekniker, diagnoser av olika slag och mängder av piller....

 

Tanten skräms, skäms och sprattlar på, för sin, helhetens och evighetens allra högsta bästa!

 

 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.