Glad och frisk=lycklig?

Visst vill väl alla vara friska och glada hela tiden?

 

Men, det går sådär.. Vi får väl säga som Tantens vän.. Det går bra, stötvis ;-)

Tanten själv tror såhär och detta är nu då bara mina funderingar, som funkar fint på mej. De är ju väldigt flummiga men, om inget annat funkar, så måste man ju göra det som funkar - all flummighet till trots!

Både abstrakt och utanför boxen!

Hade inte min egen kropp och själ svarat an så extremt starkt, påtagligt och bra på detta flummeri hade jag aldrig stretat så för att erbjuda dej detsamma.

 

Här kommer nu en mycket kort beskrivning, i den blommiga varianten. Man kan säga myyycket mer ,-)

 

1. Kroppen och själen hör ihop.

Kroppen manifesterar själens frågor, och det man måste fundera extra på kommer att skrika högre och högre tills dess man blir tvungen att göra något.

Dessa spörsmål är högst symboliska och det krävs ALL fantasi och envishet man kan hitta för att lösa gåtan! Då detta är gjort försvinner de fysiska symtomen och kropp och själ återtar sin hälsosamma form.

 

2.Visst, det finns permanenta skador.

Tanten själv har ju en defekt gen... eller.. var den trasig? Kanske hade den blivit sådär för att hjälpa en omåttlig människa att begränsa sig? Kanske ville min gen säga just mej något? Man får tro som man vill, men i dag har jag INGA problem med min livsfarliga gen och sjukdom!

 

Då det inte råder någon som helst tvekan om att genetik och annat kan spela oss grymma spratt kan Tanten bara säga såhär;

Man måste ta varje chans att i första hand läka sig själv och i andra hand stärka sig själv så man klarar av de utmaningar man har på bästa sätt. Tantens enda snabbkur - Qi!

 

3. Kroppen lagrar trauman. Detta efter vissa mönster. Till exempel bor rädslan i knäna... sorgen mellan skulderbladen och glädjen i bringan. Hur mår dina knän egentligen?

Många påpekar att Tanten ser ung ut för sin ålder... Hur många vet att cetrum för "evig ungdom" sitter i vaderna? Att Qi masserar och smörjer desamma och samtidigt frekvenshöjer hela Tanten?

 

4. Hälsa och skuld.

Många "nya" reikare undrar om reikin puschar på livet så att man får gå igenom "sitt karma" snabbare för att på så sätt leva igenom all skuld och annat elände som skapat ohälsan.

Tanten vet ju att ohälsa inte har något med skuld att göra. Det står till och med i Bibeln. Däremot följer orsak och verkan varandra i en evighetslång ringdans.

Det är ju så att röker man så blir lungorna dåliga, knarkar man så är ju inte det heller så nyttigt... Livets val påverkar om och om igen.

Du, jag och livet är vår skola - i kärlekens ädla konst! Så enkelt som så.

 

5. Aurorna.

Som du kanske vet har du en aura. Kroppen bor inne i själen. 

Det är ju inte så att själen finns innuti kroppen. Auran är din själ som skapar skäl... Kroppen är bara massa, information och energi.

En mackapär att uppleva, samla information och dra slutsatser med... Ett redskap för informationsinsamlig och bearbetning åt själen!

 

Auran har flera lager, som en lök. Detta både invertes och runtom dej. Närmast kroppen finns smärtauran. Där återfinns din förmåga att lida. Om man kan få ordning på denna aura blir man oförmögen att lida! Detta är mycket eftersträvansvärt för mej i alla fall.

Tanten menar mycket allvarligt; Ångest kan förklaras som "punka på auran". Den läcker energi och vid minsta tryck så känns det som om man levde i en punkterad ballong.

Det smiter åt, man får ingen luft, fastkletad och omöjligt att ta sig ur... paniken stegras och ... pekar på något som måste åtgärdas NU! Att "blåsa upp sin ballong/aura" så man får plats att röra sig fritt är ett en lösning så god som någon.

Bra mycket bättre än piller och stigmatisering. Tycker Tanten.

 

6. Aukupunkturpunkter.

Aukupunkturpunkterna Kineser och andra kännt till i årtusenden. Dessa har flera uppgifter. De är "fördelardosor" åt livsenegin, eller Qi.

De är även minnesdepåer. För alla de händelser som livet bjuder men du inte vill bearbeta lagras där. Punkternana slår ihop och inne i dem finns ett minne och en känsla som väntar på bearbetning. Ju längre du struntar i dem, desto värre skriker de.

Du kan känna dem om du rullar nacken eller axlarna. Det knakar och brakar... Smörjmedlet för att lösa upp dem igen är, just det. Qi!

 

7. Ojojoj. Jag höll ju på att glömma...

Det som folk snackar om nu är ju energitjuvar.

Detta är ju ett kärt ämne och Tanten tror/(vet) att det är såhär ungefär.

Det finns något som heter energisträngar. Dessa fastnar i din aura av emotionsbundna tankar.

De som inte vill ditt bästa kanske tänker, de som du tramapat på tårna. De som bara stör sigdig...

Dessa energistängar krokar, som sagt, fast i din aura och börjar suga. Suger dej trött, utmattad, ledsen, sjuk...

Nu är det ju så att alla får sköta sina egna affärer om inget annat är överenskommet. Om du vill GE någon energi finns andra och justa sätt. 

Det finns många sätt att befria sig från energitjuvar.

Tanents blommiga förslag är - stärk och pumpa upp auran så att energisträngarna inte får fäste. Många av de som finns lossnar då.

Tanten kan även plocka bort dem mej hjälp av pekarna - men bara om du vill.

Viktigt att veta är ju att då de släpper far de iväg till sin avsändare som en utspänd gummisnodd. Detta kan ge snabba och påtagliga effekter. Detta är dock varken ditt eller mitt bekymmer.

 

Pst! Är du verkligen säker på att inte DU krokar fast taskiga energisträngar och på så sätt dränerar någon eller något i din omgivning? Om så är fallet, lägg av med det omedelbart!

Förbaskade granne, chef, lärare, gubbe, unge... grrr. Och så vidare.

 

8.  Man kan tänka såhär med.

 

Att frekvenshöja sig är ett heltidsprojekt.

Om låga frkvenser betyder dåligt humör och sjukdom och höga frekvenser innebär glädje och hälsa förstår ju var och en var det är trevligast att vara. 

Att frekvenshöja sin kropp och själ kommer då att bidra till ökad hälsa och lycka! Och - hur tror du att man gör det?Svaret är; fylla sig med Qi och undvika enegitjuvar.

 

9. Visste du att vi lever i ett gigantiskt elektromagnetiskt fält?

Jorden kärna består av flytande järn och det yttersta luftlgret är kraftigt magnetiska. Däremellan bor du och jag. 

En liten frekvensskiftning hit eller dit gör en avgörande skillnad.I det himlens yttersta rand är det kallt - jättekallt. Där finns all information om allting lagrat... Bara att hämta ner vad man behöver och vill ha.

Men då måste man ju fatta det här med Qi.... ,-)

Hälsa, lycka... vad man vill, och så duchar man sin insida.Om du vill så visar Tanten gärna!

 

 

Ja du. Det här var några sätt man kan tänka, utanför boxen.

Tankar, ord och fantasi är ju som tur är fria...

Jag hoppas du som läst den här sidan fått inspiration att leta vidare till din perfekta förståelse av din fantastiska hälsa och glädje = lycka!

 

 

 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

 

 

Beatles skrålar på radion...

All you need is love. 

Love is all you need.

Tror nästan de har rätt.

Så - ta väl vara på dej...