Tant Gud och andra morsor.  

 


Jag är rätt övertygad om att den gängse historiebeskrivningen är fullständigt förlegad. 

Till att börja med skedde ytterligare en förvrängning då andligheten passerade Skåne.Tant God blev då Herr Gud - helt galet. Som en kompromiss kommer här berättelsen om Tant Gud.


Tant Gud är en ensamstående morsa, på tredje våningen i en kosmisk förort.  Hon har ensam vårdnad om ungefär...
  6 000 000 000 tonåringar.  De är nästan färdiga på gymnasiet, men inte riktigt klara för flytt. Tant Gud kämpar och väntar...

Som alla ensamstående tonårsmorsor lider Tant Gud av ständigt tjat, gnäll, skvaller, tiggeri, lögner, gap och skrik, tjyvnyp och slagsmål, samt ett totalt  kaos - överallt!  

Dessa väna varelser vet allt bäst och kan allt själv.  Det händer att dom förgyller tillvaron med - Ööhhh, näää, varför just JAG? eller - gör det själv!


Emmelanåt inträder en kall känsla av förakt, arrogans, nedlåtenhet,  blandat med rena oförskämdheter i förortslyan på tredja våningen... 

Helvetet, har under årtusendena utvecklats från en kokande gryta, till en fullt utrustad tvättstuga, två kvarter bort.   Dit skall all byk släpas, sorteras, tvättas, torkas, manglas -  att därefter släpas tillbaks till dessa ungar som raskt förvandlar allt nedlagt arbete till en ny och stinkande tvätthög!  


Liksom fåglar, rådjur och allehanda varelser, har nu Tant Gud fått nog. Nu ska dom ut!    Bli självständiga och ansvarsfulla medborgare... Kosta vad det kosta vill!

Det är inte konstigt att lägenheten i den kosmiska förorten skälver och darrar.  Översvämmningar i badrummet, eld i gardinerna, en orkan i hallen, tumult i kylen - allt fullständigt normal och förklarbart.

Under förutsättning att man förstår att... 
Tant Gud, är en ensamstående morsa, på tredjevåningen och nu är det nock!
 

 

Då Ragnarökens dimmor väl lagt sig, är risken stor att Tant Gud blir "en non existen O-person." Ett genomskinligt ingenting. Även detta är fullständigt nomalt och föklarbart...
Under förutsättning att man förstår att Tant Gud, är en ensamstående morsa, på tredje våningen...

 

I den bästa av världar kommer ur allt detta ett nytt och oförutsägbart något, om vilket vi får höra senare...

 

Om du, som läser detta känner igen dej. 
Var väl medveten om att just Du tillhör en exklusivt utvald grupp testpiloter, 
vilka i liten skala utforskar alla tänkbara cenarier för den kollektiva mänsklighetens fortsatta utveckling!


Själv menar Moraltanten att ALLT 
– rubb och stubb, är nödvändiga länkar i en gigantisk utvecklingsrebus –  mot en större förståelse av KÄRLEKEN, vilket är den enda meningen med ALLT!

 

 

Vill du veta mer?

sussie@qvanttanten.se   www.qvanttanten.se   070-5269316

Väl mött!

/Sussie.

 

 
 

 

Att både glöda...

       och vaja i vinden!

 

 

 

D

Dont walk in front of me.
I my not follow.
Dont walk behind me.
I might not lead.
Djust walk beside me
and be my friend!